HpFans-Bg.com

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.”
 
ИндексPortalГалерияВъпроси/ОтговориТърсенеРегистрирайте сеВходПророчески Вести

Share | 
 

 Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу

Go down 
АвторСъобщение
Beautiful Mind
Напуснала.
Напуснала.


Female
Aries Dog
Възраст : 24
Дом : Slytherin
Брой мнения : 5051

ПисанеЗаглавие: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Пон 29 Дек 2008, 03:04

И така, големият ден настъпи. Снежният бой между домовете щеше да се проведе днес и дори във въздуха се усещаше напрежението между домовете.
Всички ученици се бяха събрали на куидичното игрище, което в момента приличаше по-скоро на безкрайна снежна пустиня. Децата се бяха опаковали с шапки, шалове и ръкавици в цвета на дома си, за да може по време на боя да се разпознава кой от кой дом е и така да не си 'вкарват автоголове', като уцелят някой от 'своите'.
Когато слънцето се изкачи високо на небосклона и от далечината се чу звън на камбана, оповестяващ, че вече е един часа, учениците започнаха да се чудят къде се губи директорката.
По пътеката откъм училището задъхана се появи заместник директорката Моник Виан, следвана от двама мъже в дълги пътни наметала. Професорката мина през тълпата ученици и застана на малък подиум пред тях, плътно следвана от дваната странни мъже.
- Здравейте, ученици - поздрави ги радостно тя - предолагам всички очакват започването на боя, така че ще се опитам да съм максимално кратка... Както знаете, домовете ще се състезават два по два. Чрез жребий ще определим кои домове ще се състезават първи... - Моник извади пръчката си и замахвайки с нея, във въздуха се появиха четири листчета в четири цвята - червен, зелен, син и жълт. Жената свали магьосническата си шапка и пусна листчетата вътре - Ето сега да видим кои ще са първи... Грифиндор... ще се състезава с... Рейвънклоу. - Учениците от двата дома започнаха да викат радостно - И остава втората двойка да са Слидерин и Хафълпаф. - Разнесоха се още викове от другите два дома - Слидерин и Хафълпаф. След това победителите от двата боя ще се сражават един срещу друг и така ще се определят големите победители.
- Така... ще помоля учениците от Слидерин и Хафълпаф след малко да заемат местата си по трибуните, а Грифиндорците и Рейвънклоуците да се подготвят за бой...
- Зад мен са застанали двама лечители от болницата Свети Мънго, господин Уилям Уинтъ и господин Джеймс Ориндж. - лечителите се усмихнаха и помахаха приветливо на учениците - Те ще следят за ранявания и ще реагират бързо, надявам се.
- Да припомня наградата?... Победителите получават Снежната Купа, 300 точки за дома си и все участник получава по 100 галеона в трезора си в Гринготс... Не знам какво повече да кажа освен Успех и Забавлявайте се!*Така... всеки бой продължава по два дни. Тоест боя на Грифиндор и Рейвънклоу започва днес и свършва в един часа на 31ви. Учениците от другите два дома ще гласуват кой дом да победи като оценяват РПто на участниците... После другите два дома се бият и после победителите... Общо шест дни ще продължи това... Всеки дом трябва да е писал поне три поста, иначе се дисквалифицира. Препоръчвам ви да се редувате - първо от единия дом, после от другия...
И да, това е.
Върнете се в началото Go down
http://www.harrypotterfans.yourme.net
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Пон 29 Дек 2008, 03:20

Брайън застана с неколцина съученици от своя дом в синьото поле.Събра огромна купчина сняг с магическата си пръчка и я оформи на перфектни кръгли топки.Почти всички от Рейвънклоу последваха примера му.Чу се сигналната свирка и боят започна.Всички първокурсници се скупчиха и започнаха да обмислят стратегия.Решиха половината да се целят в Грифиндор , а другата половина да събират още топки и да зашитават съотборниците си със защитна магия.Брайън взе по една топка с двете си ръце и се прицели във някакво червено петно далеч пред него.Метна със всичка сила едната топка и уцели някакво момче , което беше обърнато с гръб към него.Започна да вали сняг.Сипеше се на едри парцали и видимостта се влоши.Брайън взе още две топки у продължи да цели грифиндорците ,които виждаше.


Последната промяна е направена от pot1r4y на Пон 29 Дек 2008, 03:42; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
avatar

Female
Libra Rat
Възраст : 21
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Пон 29 Дек 2008, 03:38

Ванеса също участваше в боя. Засега нито един от домовете не бе показал слабост. Бе очевидно, че снежният бой ще продължи дълго. Ванеса е гончия в куидичния отбор. Тя може да се цели добре, затова оформяше снежни топки и ги хвърляше по рейвънклоуците, като внимаваше да не я оцелят-не искаше да се мокри.
Точно когато се бе навела за да вземе сняг, една топка прелетя край ухото и' и замалко да не я удари.
-Хей,внимавай.-каза Хариет, която стоеше близо до нея.
-Д-да.-отговори Ванеса, чието лице бе измръзнало от студ. Но това я ентусиазираше още повече. Тя оформи доста голяма снежна топка. Размерите и бяха колкото на футболна топка! Насочи пръчката си към една рейвънклоука, която се бе навела, прицели се, и...
Рейвънклоуката се обърна и погледна Ванеса свирепо, цялата оплескана в сняг. Грифиндорката пък и отвърна със същото. И в същия момент двете момичета започнаха да се бият със снежни топки. Не ги интересуваше нищо друго, освен кой ще падне пръв в боя.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Пон 29 Дек 2008, 04:29

Боят беше започнал преди повече от час.Снежната купчина пред Брайън вече беше на привършване.Придърпа още малко сняг ,отново го оформи на перфектни големи топки и се прицели в някакво момиче от Грифиндор.Уцели го право в лицето между очите.То се ядоса и запрати цял рояк снежни топки към момчето.
-Протего!-каза един шестокурсник и се усмихна.Брайън му отвърна със същото.
Беше станало време да сменят позициите.Някакво момиче зае неговото място , а той започна да прави защитни заклинания на съучениците от дома му.Видя , че купчините на много хора са на привършване.Забеляза в края на куидичното игрище голяма пряспа сняг.Повдигна я с магия и я пренесе до целещите.Разпредели я по равно и запчона да събира още сняг...
Върнете се в началото Go down
lady_fairy_of_the_lake
Рейвънклоука
Рейвънклоука
avatar

Female
Cancer Rooster
Възраст : 24
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 352
Брой мнения : 220

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Пон 29 Дек 2008, 05:55

Русакосо момиче от Грифиндор замахна с магическата си пръчка към една голяма купчина сняг, оформи една снежна топка и я запрати право при Кристен. В този момент тя тъкмо оформяше топката си и се целеше към едно нищо неподозиращо момче от Грифиндор, когато върху нея се стовари голяма снежна топка.
- Вижте я ... прилича на снежен човек! - провикна се една грифиндорка и посочи Кристен.
Из игрището се разнесе смях. Ан се изправи и се поизтупа малко. Тя погледна свирепо към русокоската и замахна силно с магическата си пръчка, върху грифиндорката полетяха няколко снежни топки и тя се сгромоляса на земята.
- Опа! Ъм ... аз съжалявам. - каза притеснена Кристен.
- Ще ти го върна двойно! - провикна се момичето и въздъхна тежко. После при него дойде един от лечителите от болницата Свети Мънго.
- Как сте г-це ? - попита лечителят.
- Н-нищо ми няма! - зъзнеше грифиндорката.
После лечителят и помогна да стане и тя отново зае бойна позиция. Двете момичете започнаха да се бият и никоя нямаше намерение да се отказва.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 00:25

Бяха изминали четири часа от началото на двубоя.Беше започнало да се свечерява.Брайън беше мокър до кости от снега.Направи си магия за изсушаване, но тя не помогна.Момчето направи с магия топка , голяма колкото топка за боулинг и я насочи към един висок петокурсник от "Грифиндор".Удари го в лицето и се скри зад огромна купина сняг.Другото момче се заозърта , за да види кой го е ударил , но не видя никого. В този момент лечителите от "Свети Мънго" започнаха да обикалят учениците и да ги изсушават от мокрия сняг. Брайън почувства топлина.Вече беше сух. Преизпълни се с нови сили и започна да цели грифиндорците с боен дух...
Върнете се в началото Go down
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
avatar

Female
Libra Rat
Възраст : 21
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 01:04

И боят продължаваше и продължаваше. Ванеса се изморяваше, въпреки че и беше забавно. Тя бе свършила двубоя си с рейвънклоуката, чак когато и напълни устата и' със сняг. Но си личеше, че боят ставаше все по-груб. Засега имаше 4 жертви, на които гушата им измръзна -момиче и момче ор Грифиндор и две момичета от Рейвънклоу.
Ви сменяше позициите си. Понякога целеше рейвънклоуците, а понякога защитаваше дома си.
Но тогава и хрумна нещо. Реши да сподели с останалите затова започна да предава като по телефон.
- Нека всички целим по едно и също време-така ще се объркат.-каза тя на Хариет. Тя предаде на следващия, той пък на следващия... И така целият Грифиндорски дом го разбра. Те погледнаха Ванеса, но тя не ги забеляза, защото в същия момент притегляше една преспа към нея.
-На три.-каза Франки Батори, която стоеше до Лизи.-Едно, две, ТРИ!-каза Франки и грифиндорците започнаха да обстрелват рейвънклоуците, като бяха направили на топките си пробиваема магия. Имаше пълен синхрон, което много се харесваше на Ванеса.Така те преминаваха през защитата на Рейвънклоу. Скоро рейвънклоуците заприличаха на полу-снежни човеци.п.п.-Хееей, Грифиндорци, wake up! Айде и вие да пишете xD

_________________
Върнете се в началото Go down
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 01:59

Юлия известно време наблюдаваше двубоя за да разбере тактиките на домовете и измисляше план как да се включи. Някои от учениците се сменяха и отиваха на топло да се сушат, други пък не се предаваха до края. Юлия пристъпи в бойното поле и автоматично срещу нея се насочи снежна топка, но Юлия с магическата си пръчка я спря и тя тръгна обратно към запратилия я. "Страхотна идея!" - каза си Юлето наум. "Точно това ще правя. Ще защитавам дома си с тази магия". Към грифиндорците се запращаха неуморно все нови и нови топки, а Юлия едвам успяваше да ги отблъсне и върне назад. Естествено не успя всичките, но беше от полза до голяма степен.
- Ви! - провикна се Юлия, като без да иска пропусна да се защити от снежна топка, запратена в лицето й и тя я уцели.
- Ви! Айде да си сменим позициите, че искам и аз да похвърлям малко, а пък ти можеш да позащитаваш. Тъкмо ще си починеш малко.
Ви също я уцели една топка. Момичетата бързо си смениха местата и Юлия започна да цели с другите, като на Юлия й хрумна друга идея. Вместо да хвърля топки, тя отново ползваше пръчицата си и с магия размножаваше вече хвърлените. Сега топките, хвърлени едновременно бяха двойно повече.
- Едно, две, три! - продължаваше грифиндорката да брои за да бъдат в синхрон. Рейвънклоуците запъхтяни и измръзнали се пазеха както могат.

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
lady_fairy_of_the_lake
Рейвънклоука
Рейвънклоука
avatar

Female
Cancer Rooster
Възраст : 24
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 352
Брой мнения : 220

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 02:08

Но колкото изморени и мокри да бяха, рейвънклоуци не се предаваха лесно. Един петокурсник направи заклинание:
- Аресто Моментом! - извика момчето и успя да спре летящите снежни топки към съучениците си, след което те се насочиха обратно към грифиндорците. Но те бяха направили защитно заклинание и останаха невредими. Боят продължаваше вече от много време, но никой нямаше намерение да се отказва.
Ан беше подгизнала до уши, но това не я спираше. Тя запрати с пмагическата си пръчка една голяма снежна топка към няколко грифиндорци, които в този момент обсъждаха стратегията си.
- Чувате ли нещо? - попита едното момче.
- Не, аз нищо не чувам!
- Но аз чувам ... - провикна се една грифиндорка и посочи голямата снежна топка, която летеше право към тях.
- Бягайте!
Снената топка ги повали на земята.
- Сега кой прилича на снежен човек а? - засмя се Кристен, след което няма и секунда и някой я удари право в десятката. Главата и се замая и тя падна на земята.
- Уф!
- Ан добре ли си? - попита я един от съучениците `и.
- Може би!
Момчето `и подаде ръка и двамата продължиха в боят.
Върнете се в началото Go down
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
avatar

Female
Libra Rat
Възраст : 21
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 02:15

Ванеса се смееш наум злорадо. Това не беше в нейния стил, но продължаваше да го прави. Все пак искаше да спечели нейния дом. Ви нямаше лоши мисли към Рейвънклоу, но и се щеше да виги как се предават. Но Ванеса беше впечатлена от тактиката на Юлия и реши също да я приложи. Малко преди да хвърля топките, тя им правеше уголемителна и размножителна магия. Така тя хвърляше повече и по-големи топки. Скоро всички грифиндорци използваха този начин за борба.
"Защитниците" на отбора използваха и магията "Протего" Така отблъскваха топките.
В главата си, Ванеса мислеше нови тактики.
-Ако всички обединим няколко топки, и ги уголемим, ще ги нападнем с една голяма... Ако пък построим една стена..те няма да могат да ни целят.
Ванеса предаде предложението си на Юлия, която пък предаде на момичето до себе си. И отново целият отбор разбра. Някои започнаха да издигат голяма снежна стена, а пък другите и правеха магия за издържливост...

_________________
Върнете се в началото Go down
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 03:06

- Ей! - на Юлия й дойде поредната идея на ум и я прошепна на Ви.
- Айде да правим топките ни невидими и защитопробиваеми, както бяха предните. Така тяхното протего няма да ги защитава и няма да могат да се пазят сами, защото няма да знаят къде са топките!
- Уау, Юлия. Идеята е страхотна - и Венеса отново се засмя зловещо, този път да я чуят от другия дом и да се изплашат.
Сега едни ученици правеха топките както и преди, други ги хвърляха, трети във въздуха ги правеха по-голями и ги размножаваха. Юлия им правеше защитопробиваема магия и ги правеше невидими, като само Венеса остана да защитава дома си от Рейвънклоу като прежнему да отбива тооките обратно в Рейвънклоу. Всичко ставаше много бързо и Рейвънклоуците не успяваха да определят къде ще ги уцелят топките. Явно грифиндор водеше.
- Ох, Ви. Започвам да съжалявам Рейвънклоуците. По-точно останалите ученици от рейвънклоу, които не са успяли да се включат в играта. Сега заради тези и те ще за загубилите. - каза Юлия съжалително докато продължаваше наум да прави магиите на снежните топки. Боя наистина бе много ожесточен, но Грифиндорците искаха да победят на всяка цена!

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
lady_fairy_of_the_lake
Рейвънклоука
Рейвънклоука
avatar

Female
Cancer Rooster
Възраст : 24
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 352
Брой мнения : 220

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 03:48

Рейвънклоуци бяха умниците на Хогуортс и бързо разбраха стратегията на противниковия отбор.
- Инкита Инфламаре! - извика Брайън и невидимите снежни топки се разтапяха видимо във въздуха.
Ан мислеше какво може да направи за да помогне на дома си. Тогава реши, че всички могат да обеденят силите си и да отвърнат на удара. С още няколко ученика направиха ново защитно заклинание, а после и "Импедимента", която възпираше снежните топки. Други ученици правеха малки снежни топки и ги запращаха едновременно по грифиндорците. Трети за да се справят с невидимите снежни топки правеха "Инкита Инфламаре" и така невидимите топки се изпаряваха във въздуха. Боят продължаваше и продължаваше, а краят наближаваше и никой не искаше да се предаде точно сега.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 04:19

-Ан,ела да ми помогнеш!-каза Брайън запъхтяно-под трибуните на "Хафълпаф" има огромни непокътнати преспи.Можем да ги запратим целите по "Грифиндор"
Двамата се заеха с "Уингардиум левиоза"Но в същия момент Брайън видя огормната стена на противниковия отбор.
-Ан , спри!
-Какво?Защо?
-Погледни стената им!
-Какво ще направим?
-Предлагам да я съборим с "Десендо"-магията , която разваля купчини и стени.
-Добре.
-Извикай всички от нашия курс, ще го направим заедно.Аз през това време ще събирам още сняг за голямата пряспа.
След пет минути Ан се върна с още четири момчета и четири момичета - първокурсници.
Брайън отново заговори:
-На три всички ще запратим "Десендо" към грифиндорската стена.
Шестокурсникът , който по-рано беше помогнал на Брайън се подсмихна и каза:
-Бройте и мен.Така магията ще стане по силна.
-Страхотно!Броя до три: едно;две;три;
-ДЕСЕНДО!-изивиказах единадесет различни гласа.Стената на Грифиндор се срути.Шестокурсникът измърмори нещо тихо и снегът , паднал от стената се стопи.Чуваха се смаяните викове на грифиндорци.
-Така , Ан приготви се да запратим пряспата.На три:едно;две;три;
-Уингардиум Левиоза!-казаха в един глас Брайън и Ан.Огромната купчина сняг полетя и събори на земята няколко малки грифиндореца , които се разпищяха.
-Добра работа!-каза шестокурсникът и се зае отново да събира сняг.Имаше още една голяма пряспа.Двете деца отново я запратиха по "Грифиндор" и този път уцелиха някво високо момиче , което се строполи на земята ругаейки.
Върнете се в началото Go down
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 04:48

Рейвънклоуците оптратиха нова огромна снежна преспа, но Юлия успя да реагира на време.
- Редукцио! Преспата започна във въздуха да се смалява докато се превърна в проста топка, която се влепи в една от грифиндорките.
- А сега, да се позабавляваме! - викна дългокоската. - ЛИЖИПИС!
От рейвънклоуците св свалиха върхните палта.
- Лижипис! - повтори Юлия и учениците останаха по ризи. Изгрището избухна в смях. Рейвъклоуците зъзнеха от студ и няколко от учениците избягаха от игрището за да донесат дрехи на съучениците си.
- Предавате ли се, а? - ха-ха-ха. - А сегааааа Аракис!
Юлия направи силна виелица, която я насочи срещу зъзнещите рейвънклоуци.
- Грифиндорци! Продължавайте да бонбардирате по стария план!

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 04:55

В мига , в който видха това,лечителите от "Свети Мънго" се завтекоха към учениците , стоплиха ги с магия и им върнаха дрехите.След това отидоха при Юлия и и каза , да не прилага магията на учениците под пети курс,защото може да им причини сериозно измръзване.Юлия не искаше да се примири ,но другите учители и казаха да се успокои , и че това е само еднна игра.
Върнете се в началото Go down
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 05:08

Юлия се съгласи да не прави магии на малките рейвънклоучета, но това не й попречи да ползва други магии.
- Морст!
На полето падна силна мъгла, което бе добра защита защото не се виждаха добре къде са учениците, но пък и беше пречка. Сега играта щеше да е по-интересна и трудна. Юлия продължаваше наум да прелиства магиите, които знае и избираше тези, които биха й били от полза.
битката продължаваше най-ожесточено и през бойното поле постоянно прелитаха снежни топки.
- Фекис! - от страната на Рейвънклоу заваля снежна, полу-ледена градушка. Това също бе сняг все пак =)

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
lady_fairy_of_the_lake
Рейвънклоука
Рейвънклоука
avatar

Female
Cancer Rooster
Възраст : 24
Дом : Рейвънклоу
Галеони : 352
Брой мнения : 220

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 05:11

- Няма да стане! - рейвънклоуците не се предаваха.
- Фините Икантатем! Край на магиите Ви! - каза Брайън.
- Диффиндо! - извика Ан и насочи магическата си пръчка към грифиндорците. Зимните им палта се изпокъсаха и те също останаха само по ризи и чорпогащи.
- Ха-ха-ха! - присмя се един шестокурсник на едно момче по чорпогащи от Грифиндор. - Ей вижте го този - носи чорпогащи да не му измръзнат крачетата! И из игрището се разнесе смях.
Учителите направиха забележка и на Ан:
- Юлия и Кристен, стига вече! Все пак не искаме да има пострадали, а и това е просто игра, ясно?
В отговор момичетата кимнаха с глава и след това боят продължи.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 05:22

Градушката продължаваше да пада.На Брайън му просветна , усмихна се злорадо и изкрещя:
-Опугно-ледените кристали се насочиха към "Грифиндор"
-Опугно - изкрещяха всички от "Рейвънклоу"
Грифиндорци побързаха да затулят с ръце лицата си,за да ги предпазят от градушката.
-Ха!Замръзвайте в собствения си лед!-извика една третокурсничка.
Юлия отново направи магия за градушка и защитно заклинание ,за да предпази своя дом.Този път обаче всички бяха готови.Група седмокурсници извикаха:
-Инсендио!-ледът се стопи и стана на дъжд.
След това казаха нещо на ум , водата от кристалчетата се събра в една огромна ледена топка.
-Бомбарда!-Невидимата стена на "Грифиндор: падна и леденото кълбо се насочи към тяхното поле.Пръсна се отново и пак обстрлеля "Грифиндор" с лед...
Върнете се в началото Go down
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 05:55

И двата дома вече бяха вир-вир вода до костите.
- Ха, втори път нищо не е смешно!
Грифиндорците получиха нови, сухи дрехи, които ги топлеха по-добре от миналите.
Магиите на грифиндорците бяха спрени, ама това не има пречеше да ги направят пак. Учениците отново се заеха да пращат нови снежни топки. На гледачите от трибуните им доскуча и грифиндорците решиха да оцветят малко картината. Сега прелитаха цветни снежни топки, което беше къде-къде по-интересно.
Юлия се сети как да успее отново да повали противниците си и предаде нещо на Венеса, а тя предаде на останалите.
- На три! - каза грифиндорката. Рейвънклоуците застанаха внимателно и очакваха какво да се случи. - Едно, две, три!
- Експелиармус! - всички грифиндорци едновременно направиха обезоръжаваща магия на противниците си, след което всички веднага си направиха силна защитна магия за всеки случай и веднага двадесетина цветни топки се отпратиха към рейвънклоуците.

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 06:30

Брайън веднага взе пръчката си от земята и направи защитно заклинание наоколо.Имаше още около 5-6 човека , които си бяха намерили пръчките.Те последваха примера му.
Aнн , която търсеше пръчката си се сети за нещо и го прошушна в ухото на Брайън.
-Не ми се вярва да стане , но ше опитам.-каза той.
-Опаковай!-Всички пръчки се разлетяха и отидоха при собствениците си.
-Уау-каза някаква четвъртокурсничка.Mислех , че това е магия за опаковане на вещи!Как подейства така , че накара пръчките да се върнат по местата си?
Ан отвърна:
-Тази магия не е само за опаковане ,но и за подреждане на предмети по местата им.А местата на пръчките са при магьосниците им.
-Браво,Ан!-това беше ръководителката на "Рейвънклоу"-Чудесна идея!
-Благодаря професоре!-отвърна момичето.
Рейвънклоуците се съвзеха бързо от атаката.Трябваше им нова стратегия ,за да се предпазят от магиите на Юлия.Разбраха се шестокурсниците и седмокурсниците да направят магия за заблуждение,която да обърка грифиндорците.
-Конфундус!-Чуха се четиридесет различни гласа.При Грифиндор настана голямо объркаване.Някои ученици нмезнаеха къде са , други целеха съотборниците със сняг...
Върнете се в началото Go down
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
avatar

Female
Libra Rat
Възраст : 21
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 07:08

Тогава на Ванеса и хрумна идея. Щеше да използва магията "Акцио" и ще прилепва топките на рейвънклоу в нейните. Главата на момичето щеше да гръмне. Бе намислила толкова много стратегии, че вече не знаеше кои да използва. Но тогава се сети нещо, което щеше да отвлече вниманието на другия дпм. Реши да сподели с Юлия.
-Юл,Юле!-викаше тя с пълно гърло, за да я чуе грифиндорката.-Нека да направим дъъъъжд.-каза Ванеса напевно. Юлия разбра идеята и и двете извикаха заедно:
-Уингардиум Левиоса!
- Всички ученици се обърнаха нагоре, гледайки снега, стигащ за половин малка писта.
-Опугно!-казаха двете момичета и останалите грифиндорци се присъединиха към тях. И тогава над полето на Рейвънклоу заваля дъжд. Те нямаше как да го спрат-реакциите им не бяха бързи.
След час, грифиндорците измислиха нова стратегия- Чрез Експелиармус да ги обезоръжат, да изкопаят дупки и да скрият в тях магическите им пръчки и да ги заровят. През това време, докато рейвънклоуците търсеха пръчките си, грифиндорците ги нападнаха отново.
След още половин час, те решиха да разтопят запасите им от сняг и през това време да вземат останалия сняг около игрището.
-Инсендио!-каза едно тихо момиче, което изглежда се срамуваше.
-Нееее!-казаха останалите грифиндорци. Това е магия за огън!
Но учителите успяха да предотварят магията.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 10:30

Брайън се ядоса.Щом Брайън се ядоса положението става сериозно.Щом като "Грифиндор" играят мръсно , и "Рейвънклоу" ще играят мръсно.Разработиха план,в който да зашеметяват противниците.След като ги зашеметяваха , им правеха заклинанието "Муфлиато"-вече не чуваха нищо.След това им правеха кракозаключващо заклинание , за да немогат да мърдат.И най-накрая ги вързваха с "Инкарцерус" и с "Уингардиум Левизоа" ги вкарваха в съблекалните им.Така никой неможеше да ги намери.Всички седмокурсници си правеха хамелеонизираща магия , промъкваха се край по-силните грифиндорци и вкарваха в сила плана.Така "Грифиндор" остана с една трета по малко играчи."Рейвънклоу" надделяха и ги опсипаха с гигантски снежни топки.Още една трета изпопадаха на земята.Три четвъртокурснички правеха снежни човеци и целите ги запращаха към противниците.
-Отлична стратегия Брайън!-каза Ан
-О,благодаря.
-Имаш ли идея какво да правим сега?
-Мхм.Идеята ми е да правим заклинанието "Агументи" , след това да замразяваме водата и да обиспваме грифиндорците с огромни ледени кълба.
-Да започваме ли?
-Да!
Първокурсниците отново се събраха, приложиха плана в действие и той проработи.От "Грифиндор" бяха останали на крака много малко хора , които не се отказваха и нямаше как да бъдат победени с проста магия..........
Върнете се в началото Go down
Star DazZle
Paparazzi '
Paparazzi '
avatar

Female
Libra Rat
Възраст : 21
Дом : Грифиндор
Галеони : 230 XD
Брой мнения : 1029

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 11:20

-Рейвънклоуци!-каза някой от учителките-ЗАБРАНЕНО е да се използват магии върху хората!-нареди тя. Всички ще пострадат, ако използвате ледени кълба...
Но рейвънклоуците не я слушаха. Те изстрелваха ледени висулки към тях
-Протего!-казваха всички грифиндорци, като бяха затоплени след нечестния ход на Рейвънклоу. И висулките се връщаха към тях. Въпреки нечестната игра на рейвънклоуците, Грифиндор продължаваха да се борят и не им се даваха.

_________________
Върнете се в началото Go down
http://www.hrastalak.com/stelituuu
Гост
ГостПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Вто 30 Дек 2008, 12:08

"Рейвънклоу" също не се предаваха.Както личеше битката нямаше да приключи скоро.И двата отбора бяха изтощени , но и решени да се борят докрай срещу противника.Брайън събра Ан и другите от неговия курс отзад,за да не ги целят и заговори:
-Хайде,хора!Трябва да измислим нещо.Все пак ние сме умниците на "Хогуортс"
-Какво ще кажете за заклинанието "Еванеско".Когато "Грифиндор" насочат голяма топка срещу нас можем да прилагаме това заклинание и топките ще изчезват.След това ще правим малка топка и ще я уголемяваме с "Енгорджио".Накрая с "Опугно" ще караме топката да атакува някой от "Грифиндор"."Опугно" е по-добре от "Уингардиум Левиоза" , защото при "Опугно" със сигурност ще ударим някого , а с другото заклинание можем и да пропуснем.
-Уау,страхотна идея.
Едно момче се намеси:
-След като приложим плана можем веднага да направим размножаващото заклинание.Така ще имаме около двадесет топки , които ще уцелват някого.
-Страхотно!-каза Ан.
-Да започваме!-рече и Брайън.
Десетимата първокурсника се скупчиха и започнаха да изпълняват стратегията , като силно се надяваха тя да проработи.
Върнете се в началото Go down
Heru_EldA
Професор по Елфология
Директор на ХогуортсFemale
Leo Rooster
Възраст : 24
Дом : Грифиндор
Галеони : Хилиардерка xD
Брой мнения : 1269

ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   Сря 31 Дек 2008, 02:49

Слънцето окончателно се прибра зад планините и вече бе тъмно. Раздаде се звънеца, който оповестява края на боя. Директорката на училището, Джелис Мариела, спря учениците само със замахването на пръчицата си. Всички магии бяха прекратени, а насочените топки се изпариха във въздуха.
- Ученици, борбата завърши. Битката бе много оспорвана. Доволна съм от вас. И двата дома заслужават победа, но чрез гласуване ще се обяви най-добрия. Вие, предполагам, сте много изтощени и огладняли. Голямата зала ви очаква с вкусни приготвени ястия, както и новогодишния маскараден бал. - Директорката се усмихна и зъзнещите ученици се заприбираха по стаите за да се преоблекат първо.
- А, вие - обърна се директорката към учениците на трибуните - заповядайте на 1-ви януари от 13 часа за да проведете вашата битка. - с тези думи Джелис Мариела се обърна и закрачи към замъка.

*гласуването за победителя ще става в отделна тема, където всеки ще пише изчерпателен пост защо смята даден дом за победител. Гласуването ще е отворено до другата година xD До 2-ри Януари, когато ще свърши битката между Слидерин и Хафълпаф.

_________________
Този текст е син.
ня.
Върнете се в началото Go down
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу   

Върнете се в началото Go down
 
Снежният бой - Грифиндор Vs. Рейвънклоу
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Permissions in this forum:Не Можете да отговаряте на темите
HpFans-Bg.com :: Архив?-
Идете на: